NOVI BOGDAN? 21,6 poena po utakmici! Brutalan STRELAC potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom!

Autor:

Sport

07.02.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva čeka da zaigra u crno-belom dresu.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović

Košarkaš zemunske Mladosti Trej Dreksler skrenuo je pažnju na sebe fenomenalnim partijama U ABA 2 ligi u kojoj prosečno beleži 21,6 poena po meču, uz čak 7,5 skokova i gotovo 45% šuta za tri poena.

Dreksler, koji igra u Zemunu na pozajmici iz Partizana, ističe kako je potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima zbog sada beka Atlante Bogdana Bogdanovića, a izuzetno mu se sviđa rad sa trenerom Draganom Jakovljevićem.

Uči nas da igramo kao životinje, ali pametne životinje, da koristimo mozak i budemo agresivni - ocenio je Dreksler za "Mocartsport" rad trenera i dodao da je Bogdanovićev primer uticao na njegovu odluku da potpiše za klub iz Humske:

Glavna stvar koju sam čuo je da je Mladost mlad tim, razvojni tim. Da mogu da igram dobro. A najvažnija je trener. On je trenirao Bogdanovića kada se Bogdan razvijao. Agent mi je rekao da da ga je Jakovljević izgurao na scenu kada je Bogdan bio mlad i nije bio u prvom planu. Imam slično telo kao Bogdan, neke delove igre, dvojka je, tačno je tip igrača koji me inspiriše. Tako da sam rekao: ´Sjajno, idem u Srbiju´. Bogdanović je bio deo odluke. To je baš zanimljivo - objasnio je Trej Dreksler.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading