ČOVIĆ TUŽIO PARTIZAN ZBOG ODŽA: Traži MILIONSKU ODŠTETU - evo za šta sve tereti crno-bele!

Autor:

Sport

06.02.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Čović je tužila košarkaški klub Partizan!

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

U tužbi se tereti KK Partizan zbog saopštenja koje je izdao povodom tragične smrti Majkla Odža kao i zbog slučaja "sukoba interesa sa FMP", saznaje "Espreso".

Četiri člana porodice Čović (Nebojša, Vesna, Filip i Tijana, zajedno sa Zoranom Toškovićem (tastom Filipa Čovića, doskorašnjim predsednikom FMP-a) i Filipom Sunturlićem, podneli su tužbu protiv KK Partizan zbog septembarskog saopštenja, kojim je odgovoreno KK Crvena zvezda na saopštenje povodom tragične smrti Majkla Odža i slučaja "sukob interesa sa FMP" kojim je napadnut KK Partizan.

 

Šest tužilaca tražilo je odštetu od preko četiri miliona dinara, teretivši Partizan na 23 strane tužbe, između ostalog, da im je ugrožena privatnost objavljivanjem porodičnih veza, da im je KK Partizan omalovažio profesionalne uspehe, narušio im sistem vrednosti, moralni integritet i skladni porodični život van javnosti, zbog čega se ne osećaju bezbedno prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti, poput odlaska u samoposlugu ili po decu u vrtić, piše "Espreso".

Tužba je podneta četiri meseca nakon saopštenja Crvene zvezde i Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
revolution

07.02.2021 16:25

Dakle nisu pobili nijednu tvrdnju vec im one nanose dusevni bol... Jesu ovi u rodu sa borjanom... I ko ih je slagao da imaju dusu i obraz...i ugled

ercov

09.02.2021 19:45

Mozda ce i Gista da tuzi !?

AlexPFC

11.02.2021 10:26

Čović i moralni integritet! Svi znamo ko i šta je bio godinama unazad, a sada je postao i komičar.