KATASTROFA NA MALOM KALEMEGDANU: Ima NOVIH ZARAŽENIH, KORONA HARA ZVEZDOM!

Autor:

Sport

04.02.2021

14:11 >> 14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broj zaraženih kovidom 19 u taboru crveno-belih sada je još veći.

RepublikaFoto: Starsport
Broj zaraženih u Zvezdi raste!

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem nakon testiranja na virus korona i nakon odlaganja utakmice protiv Žalgirisa.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su nakon novih detaljnih testiranja i pregleda prvog tima i stručnog štaba, identifikovani novi pozitivni nalazi na virus Covid-19 u redovima našeg prvog tima, stručnog štaba i administraciji kluba - istakli su iz Crvene zvezde.

Svi pozitivni su prema svim zdravstvenim protokolima hitno poslati u izolaciju, dok će lekarski tim KK Crvena zvezda pratiti njihovo zdravlje.

Iz kluba su u utorak naveli da je "nakon redovnih testiranja prvog tima i stručnog štaba, koja su obavljena pred put ekipe u Kaunas, identifikovana četiri pozitivna nalaza na virus Covid -19“.

Iako nisu identifikovani zaraženi, utakmica u Litvaniji neće biti odigrana.

Žalgiris je sedmi u elitnom klupskog takmičenju sa učinkom 13-10, a srpski predstavnik 17. sa sedam trijumfa i 16 poraza.

 

 

 

Crveno-bele u 8. februara očekuje gostovanje Krki u ABA ligi, ali je pod znakom pitanje odigravanje i tog duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading