SAMO DA NIJE PREKASNO: Odjeknula BOMBETINA među "Delijama", MARKO MARIN SLOBODAN IGRAČ!

Autor:

Sport

04.02.2021

10:35 >> 11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda možda jeste dovela Filipa Falka ove zime, ali za Marka Marina na Marakani uvek ima mesta.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin slobodan je u izboru nove sredine, pa ga mnogi već vide ponovo na Marakani!

Kako prenose mediji iz Saudijske Arabije, Al-Ahli i Marko Marin prekinuli su saradnju.

Iako je na ugovoru imao još godinu i po dana, u klubu nisu bili zadovoljni njegovim učinkom, pa su ga isplatili, te on sada može da bira gde želi da nastavi karijeru.

Iako njegov odlazak još uvek nije zvanično potvrđen, pitanje je minuta.

Odlazak je poruzrokovala promena u hijerarhiji Al-Ahlija. Novi sportski direktor "pikirao" je Sada Natika, reprezentativca Iraka, kao stranca koga želi, što znači da za Marina više nema mesta među registrovanim strancima.

Podsetimo, Marko Marin je stigao u Džedu pre godinu dana iz Crvene zvezde u transferu vrednom oko 2.000.000 evra. Očekivanja, međutim, nije ispunio. Na 26 ligaških utakmica do sada samo tri gola i tri asistencije. Ove sezone na devet utakmica dodao je po gol i asistenciju.

RepublikaFoto: Starsport
Marin će napustiti Al-Ahli iako je imao još godinu i po dana na ugovoru

Četa Vladana Milojevića trenutno je treća na tabeli sa dva boda manje od lidera Al Šababa, ali "Delije" bez sumnje najviše zanima da li je prekasno da se Marin vrati u klub i registruje pred dvomeč sa Milanom u Ligi Evrope.

 

 

 

Sa Markane se povodom ove informacije još uvek niko nije oglasio, ipak se i Katai oporavio pa nema preterano razloga za dovođenje još jednog ofanzivnog veziste, ali Marin nije bilo koji ofanzivni vezista, pa bi njegov povratak bez sumnje klubu dao vetar u leđa u pravom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading