POTPISAN UGOVOR ŽIVOTA: Oglasio se Pavkov!

Autor:

Sport

04.02.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle mnogo potpisanih ugovora tokom fudbalske karijere, napadač Crvene zvezde Milan Pavkov (26) stavio je potpis na najvažniji papir i dogovor u životu! Ljubimac delija koji je sa dva gola srušio Liverpul 2018. u Ligi šampiona stao je na ludi kamen i venčao se s dugogodišnjom devojkom Marijom Mudrić.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Velike emocije i sreću zbog ženidbe naslednika u razgovoru za Srpski telegraf nije krio ni njegov otac Nikola Pavkov.

- Presrećan sam zbog ženidbe, želim mu svu sreću u braku sa suprugom. U utorak su se venčali u crkvi u Begeču, a potom je usledilo slavlje u restoranu, ali u krugu uže porodice - ističe Pavkov senior.

 

Zanimljivo, špic šampiona Srbije je izabranicu zaprosio 31. maja 2019, a Milanov otac nam je otkrio da je svadba bila planirana na isti dan godinu dana kasnije.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

- Oni su planirali veliko slavlje i svadbu od 360 zvanica za 31. maj prošle godine, ali im je pandemija koronavirusa promenila planove - zaključuje gospodin Nikola u razgovoru za naš list.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading