MOĆNI SRPSKI VIRTUS NASTAVLJA DA GAZI: Teodosić i Marković rastužili Milojevića i pokazali ko je gazda u grupi!

Autor:

Sport

03.02.2021

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virtus iz Bolonje potvrdio je prvu poziciju u Grupi G Top16 faze Evrokupa pobedom nad Budućnosti 99:89.

RepublikaFoto: www.eurocupbasketball.com
Detalj sa meča Budućnost - Virtus Bolonja

Bila je ovo četvrta pobeda Đorđevićevog tima u ovoj fazi, iz četiri utamice, za potvrdu plasmana u naredni krug takmičenja u kojem je jedan od glavnih favorita za osvajanje.

Fenomenalnu partiju u "Morači" pružio je Miloš Teodosić, bio je daleko najbolji akter meča sa 26 poena (7/8 za dva, 3/8 za tri, 3/3 za jedan), 4 skoka i 4 asistencije, potvrdio klasu i praktično sam rešio pitanje pobednika.

Bio je izuzetno motivisan protiv tima Dejana Milojevića od samog starta, već do poluvremena je sakupio 16 poena, a u nastavku u istom ritmu nastavio da muči odbranu domaćeg tima.

Najveću podršku Teo je imao u Stefanu Markoviću koji je takođe bio izuzetno motivisan, pa je meč završio sa 7 poena, 7 skokova i čak 13 asistencija, sa drugim najboljim indeksom korisnosti u pobedničkoj ekipi, 20.

 

Od ostalih najzaslužnijih za trijumf, Vims je dao 14 poena, a Gembl 10.

Milojevićev tim predvodili su stranci, Kobs sa 17 poena, Vims i Edžim sa po 16, a njima uz rame bio je i Nikola Ivanović koji je ovog puta imao 14 poena na svom kontu.

Budućnost posle četiri meča ima skor 1-3, čeka epilog duela Burg - Cedevita Olimpija, posle kog će biti jasnije sa kolikim šansama za prolaz dalje Podgoričani čekaju preostala dva kola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading