NOŽ U SRCA GROBARIMA: Milojević odbio Partizan zbog NBA, a sad je i zvanično postao novi trener Budućnosti!

Autor:

Sport

28.01.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što se najavljivalo to se i obistinilo.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Milojević

Dejan Milojević je i zvanično postao novi trener podgoričke Budućnosti. Ovu informaciju crnogorski velikan objavio je na svom zvaničnom Tviter profilu.

Kako se navodi, Milojević je u prošlosti nekoliko puta odbijao Budućnost, ali da će sada biti druga priča. 

- Milojević, koji je tih godina bio naš najbolji igrač, 2001. godine učestvovao je u osvajanju duple krune u tadašnjoj Yuba ligi, kao i u Jugoslovenskom kupu. Branio je "plavo-bele" boje i u tri sezone najjačeg evropskog takmičenja - Evrolige. Na kraju svoje košarkaške karijere, otisnuo se u trenerske vode, gde je sa velikim uspehom vodio ekipu Mega Basketa. Pod njegovom trenerskom palicom čak 11 igrača je draftovano u NBA ligu, a svakako najpoznatije ime je Nikola Jokić, trenutno jedan od najboljih košarkaša u svetu. U svojoj trenerskoj kampanji imao je priliku da vodi neke naše aktuelne košarkaše, pa je tako sarađivao sa Nikolom Ivanovićem, Danilom Nikolićem, Petrom Popovićem, Zoranom Nikolićem. Našem novom treneru želimo puno uspeha u daljem radu, da nas vodi na isti način na koji nas je predstavljao noseći naš dres, a poznajući njegovo poznavanje košarke, pedagoški pristup, temperament, nemamo sumnje da su pred nama uspešne sezone. Dejan Milojević će biti predstavljen u 18 časova na pres konferenciji - rečeno je u saopštenju KK Budućnost.

Milojević je početkom sezone bio kandidat za trenera Partizana, ali je odbio ponudu crno-belih zbog želje za radom u NBA ligi. Videćemo kako će na ovo reagovati navijači crno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading