RADONJIĆ TRAŽI VIŠE: Trener Zvezde NEZADOVOLJAN zbog jedne stvari posle meča sa Megom!

Autor:

Sport

01.02.2021

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su savladali ekipu Mege u derbiju ABA lige, ali trener crveno-belih Dejan Radonjić ima šta da zameri svojim izabranicima!

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Zvezda je u teškom ritmu utakmica, ali je je svavila u izuzetno bitnom meču.

- U svakom slučaju posle dve nedelje sa duplim programom u Evroligi uvek je nezahvalno ući u novi duel, posebno ako se igra protiv jakog rivala kao što je Mega. Večeras su igrali jako dobar meč, morali smo da igramo do poslednjeg atoma snage zbog za nas jako važne pobede- rekao je Radonjić.

Ipak, kao i posle nekih prethodnih mečeva nije bio zadovoljan onim što je video u odbrani. 

- Mislim da smo odigrali meč nedovoljno dobro odbrambeno. Ovo je sitaucija koja je zahtevala možda i drugačiji način igre. Očekujem da ćemo i u tom segmentu biti bolji u narednom periodu, a nadam se da ćemo u narednim mečevima da zadržimo ovako dobro napadačko raspoloženje- dodao je trener crveno-belih. 

 

Upitan je da prokomentariše utakmicu Lengstona Hola, ali on je ipak koncentrisan na kompletan tim.

- Mislim da su svi momci dali veliki doprinos, momci su dali sve od sebe i uspeli smo da dođemo do pobede što je bilo najvažnije- završio je Radonjić. 

Crvenu zvezdu očekuje duel sa Žalgirisom u Evroligi, a pred meč sa Megom je napravljena i jedna izmena u rasporedu, meč između crveno-belih i čačanskog Borca biće odigrana 16. februara od 18 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading