ZVEZDA SLAVILA U VELIKOM DERBIJU: Džordan Lojd SRUŠIO Megu u REVOLVERAŠKOM OBRAČUNU!

Autor:

Sport

01.02.2021

18:45 >> 19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su savladali skipu Mege u velikom derbiju ABA lige pošto su slavili u uzbudljivom meču rezultatom 92:85.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda - Mega

Posle ovog meča crveno-beli imaju skor od 12/2 i u seriji je od 10 uzastopnih pobeda protiv Mege, koja je poslednji put savladala današnjeg rivala 2018. godine u Košarkaškoj ligi Srbije, dok je Mega ostala na skoru 11/6.

Gledali smo izuzetno kvalitetan meč od samog starta, oba tima su bila izuzetno košgeterski raspoložena. 

Pljuštale su trojke u dvorani "Aleksandar Nikolić". Izabranici Dejana Radonjića su van linije 6,75 bili precizni 14 puta iz 33 pokušaja, dok je Mega za tri poena šutirala 11/25.

Navijače Zvezde može da radije to što se Džordan Lojd vraća u prepoznatljivi ritam, pre virusa korona. Odlični bek je zatrpao koš rival, zaustavio se na 29 poena.

RepublikaFoto: Starsport

Utakmica je bils izjednačena tokom većeg dela meča. Crveno-beli su u poslednjoj četvrtini stali na papučicu, dodali gas, otišli na dvocifrenu razliku i gosti nisu imali vremena za povratak.

Osim sjajnog Lojda dobru utakmicu za poslednjeg šampiona ABA lige odigrao je Langston Hol koji je postigao 14 poena, a imao je i sedam asistencija.

 

 

 

Još jednom je Filip Petrušev pokazao da se radi o velikom talentu i budućnosti naše košarke, meč je okončao sa 22 poena. Marko Simonović je zabeležio dabl-dabl učinak 18 poena i 10 skokova, baš kao i Milenko Tepić 12 poena i 10 uhvaćenih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading