Predsednik Partizana ODUŠEVIO "GROBARE": Moguć POVRATAK DULETA VUJOŠEVIĆA!

Autor:

Sport

30.01.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostoja Mijailović potencijalno je otkrio planove Partizana u predstojećem periodu.

RepublikaFoto: KK Partizan
Košarkaši Partizana mogli bi uskoro da se vrate pod palicu jedne od legendi kluba!

Predsednik crno-belih govorio je o raznim temama u intervjuu sa "Sputnjikom", gde je, među ostalim, otvorio vrata za mogući povratak legendarnog Duleta Vujoševića!

Svakom ljubitelju srpske košarke, a posebno onima koji navijaju za Partizan, večno će u srcu ostati urezan period kada je crnogorski stručnjak žario i palio Evropom sa "parnim valjkom", pa bi njegov povratak bez ikakve sumnje bio dočekan kao sunce posle kiše u ovom turbulentnom periodu za klub.

 

Elem, šta je o tome rekao Ostoja Mijailović?

Ne možete sve legende da spakujete u klub, koliko god hteli. Čujem se često sa legendama Partizana, sa Obradovićem, Kićanovićem, Bodirogom, Vujoševićem. Nije to tako jednostavno. Vujoševiću se dugovalo oko 400.000, sada mu se duguje možda 70.000 ili 80.000 evra. Bio je uvek korektan. Da li će se neko od njih vratiti? Uvek možemo o tome da pričamo. Da li će se vratiti? Uvek postoji mogućnost. Oni su više Partizan nego ja - istakao je predsednik Partizana. 

RepublikaFoto: Starsport
"Grobari" jedva kriju uzbuđenje posle najave predsednika kluba da bi Vujošević mogao da se vrati

Često su crno-bele dovodili u vezu sa Dejanom Milojevićem poslednjih sezona, ali je on odabrao KK Budućnost. 

Razgovarali smo sa Milojevićem prethodnih godina, ali kao što vidite, nismo se dogovorili. Čestitamo mu na poslu - dodao je on.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli su razgovarali sa Dejanom Milojevićem proteklih godina, ali je on završio u Budućnosti

Nije zadovoljan Mijailović raspletom situacije sa Mekintajerom i Gordićem, što ne krije. 

Sportski sektor nije uspeo da dovede na vreme igrače. Sekli smo ugovor igračima za koje se misli da su remetilački faktor, a nismo doveli pojačanja. Pre svega odluka da odu Gordić i Mekintajer je odluka trenera i sportskog sektora. Nisam ja doneo tu odluku. Uprava tada nije ograničavala sportski sektor da dovedu zamenu. Nismo rekli da nemamo novac. Nego ljudi nisu uspeli da nađu. Videćemo na kraju sezone. Svako će platiti cenu. Nije to ni bitno, nego ko će rešavati te probleme - objasnio je on. 

RepublikaFoto: Starsport
Mijailović nije zadovoljan što Partizan nije doveo zamenu za Milera-Mekintajera

Bez Vujoševića ili sa njim, od sledeće sezone Partizan ima potpuno drugačiju strategiju, tvrdi glavni odgovorni u klubu.

- Od sledeće sezone pravimo totalno drugačiju strategiju. Ova sezona je posledica prošle. Još polažemo nade i u ovu. Od sledeće ćemo drugačije. Nećemo da se takmičimo sa ekipama koje imaju neograničene budžete. Vratićemo se našim vrednostima. Promenićemo koncept. Tarlać, Radovanović, Jovanović… Oni su nadošli i imaće šansu sledeće sezone. Nećemo da budemo kao mačka koja juri svoj rep. Izaći ćemo još jači iz ovoga – zaključio je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading