SVI NA GLASANJE: Počela trka za Ol-star mesta, JOKARI TREBA VAŠA POMOĆ!

Autor:

Sport

28.01.2021

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako neko zaslužuje da bude u prvom timu Ol-star ekipe ove sezone, onda je to Nikola Jokić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Glasajte da Jokić bude izabran kao starter na Ol-star meču!

Najbolji centar na planeti Zemlji, a možda i šire, apsolutno gospodari NBA terenima ove sezone, pa je već impresivnu igru doveo na nivo koji košarka možda nikada nije videla.

"Džoker" od početka sezone beleži skoro tripl-dabl u proseku, pa sa 25,5 poena, 11,8 skokova i 8,9 asistencija svoj Denver polako vraća na vrh Zapadne konferencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić beleži skoro tripl-dabl ove sezone, tako da je o zaslugama suvišno govoriti

Imajući u vidu da je prošle sezone "Jokara" bio "samo" rezerva na Ol-staru, bio bi krajnji red da mu se svi mi koji uživamo u njegovim spektakularim potezima odužimo i izglasamo ga među startere.

Kako se glasa, pitate se? Evo vam svi detalji koji su vam potrebni.

NBA Ol-Star 2021 glasanje počinje ovog četvrtka u podne po lokalnom vremenu u Njujorku, odnosno u 18 sati po srednjeevropskom, završava se 17. februara u šest ujutru po našem, a navijači mogu da glasaju za startere na meču "svih zvezda". Nije još uvek poznato da li će se utakmica uopšte odigrati, ali bi to trebalo da bude razjašnjeno u predstojećem periodu.

Tokom perioda glasanja, navijači mogu da glasaju po jednom svakog dana putem NBA aplikacije i NBA.com, kao i da glasaju za do 10 pojedinačnih igrača dnevno na Tvitteru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prošle godine je bio "samo" rezerva na Ol-star, ali bi ove već mogao da bude prva zvezda!

Evo šta se o tome navodi u saopštenju najjače lige na svetu.

- Svi aktuelni NBA igrači biće na raspolaganju za selekciju. Tokom pet „2-za-1 dana“ će se omogućiti fanovima da glasaju po dva puta i to 30. januara, 2, 4, 13. i 16. februara putem tri glasačke platforme (Tviter, NBA.com i NBA aplikaciji). Svi ovi „2-za-1 dani“ biće određeni za glasanje od 00:00 – 23:59 po istočnoameričkom vremenu - istakli su na NBA.com.

NBA igrači i mediji pridružiće se navijačima u izboru NBA All-star startera. Navijači će činiti 50 odsto glasova, dok će svi trenutni igrači i medijska komisija činiti po 25 procenata. Igrači i mediji takođe će moći da popune jedan glasački listić na kojem će se nalaziti tri krila/centra i dva beka i iz Istočne konferencije i iz Zapadne konferencije.

 

 

 

Klikćite, klikćite i samo klikćite, pa da Nikola Jokić konačno dobije čast koju odavno zaslužuje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading