(VIDEO) KAKAV PEH: Teška povreda jednog od najboljih igrača u ABA ligi, i to u NAJOGREM MOGUĆEM TRENUTKU!

Autor:

Sport

25.01.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mornara nisu samo izgubili utakmicu protiv Zvezde, već i najboljeg igrača.

RepublikaFoto: Mornar/MEDIA PRO
Džejkob Pulen doživeo je težu povredu tokom meča sa Zvezdom

Na utakmici koju je Zvezda posle velike drame dobila rezultatom 86:78 viđeno je sve od svađa, preko sjajnih poteza i 16 trojki crveno-belih, do teške povrede Džejkoba Pulena.

Nesuđeno pojačanje Beograđana saplelo se protiv sastava iz Srbije, pa je posle nezgodnog pada napustio teren i nije se vraćao.

Pulena su u više navrata dovodili u vezu sa Zvezdom, ali će on pokušati da osvoji ABA ligu sa Baranima

Posle meča dijagonstifikovana mu je povreda, ali iz kluba nisu preneli o čemu je reč.

Džejkob Pulen trebalo bi da se vrati na teren za tri do pet nedelja, procena je našeg klupskog lekara Aca Vujičića - navodi se u saopštenju kluba. 

To  znači da će Pulen sigurno propustiti dva meča sa UNIKS-om u Evrokupu koji se igraju 27. januara i 3. februara. Tajming za Crnogorce nije mogao biti gori, ali Amerikanca povrh toga neće biti na mečevima ABA lige sa Borcem 30. januara i Megom 7. februara. 

 

Ipak, čak i ako odsustvo potraje pet nedelja, Pulen će biti na terenu za dva derbija ABA lige koje Mornar igra krajem marta. Prvo idu u goste Partizanu (20.3), a onda dočekuju Budućnost (27.3) u duelima koji bi mogli da odluče o plasmanu u plejof. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading