CRNOGORCI BESNI POSLE PORAZA: Skandalčina u Baru, TRENER Mornara NAPAO kapitena Zvezde!

Autor:

Sport

24.01.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura se ne stišava ni posle utakmice u Baru.

RepublikaFoto: Mornar/MEDIA PRO
Duel Branka Lazića i Džejkoba Pulena

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Mornar u meču punom naboja. Ono što se dešavalo na terenu, prenelo se i van njega.

Barani su vidno nezadovoljni porazom od Zvezde. Đorđije Pavićević i Dejan Radonjić isključeni su početkom četvrte deonice posle žustre rasprave, Mihailo Pavićević je morao ranije napolje zbog treće tehničke klupi, a razlog je nezadovoljstvom suđenjem arbitara Saše Pukla, Saša Peteka i Josipa Radojkovića.

- Moramo da čestitamo Zvezdi, ali ne možemo da se otmemo utisku da je u pitanju bila rukometna utakmica. Nismo se adaptirali, ali nemoguće je i adaptirati se na tako nešto. Posebno se to odnosi na igrača broj '10' (Lazića pr. au) i Dobrića, koji su bili previše agresivni, pa i pregrubi. To se tolerisalo. Njihov svaki ofanzivni skok bio je upitan, nije im se svirao nijedan faul. Mi jesmo pravili greške, dali smo im dosta otvorenih šuteva, posebno Lojdu - rekao je pomoćni trener Mornara Zoran Peruničić.

Senku na utakmicu bacila je povreda Džejkoba Pulena sredinom treće četvrtine. 

- Ostali smo bez Pulena, prilično rano, kasnije se povredio i Jeremić, a u ovakvoj agresivnoj igri skraćena rotacija je veliki problem - dodao je Peruničić.

RepublikaFoto: KK Mornar/MEDIA pro

Pomoćni trener Crvene zvezde Saša Kosović, ujedno i dugogodišnji asistent Dejana Radonjića, bio je prezadovoljan važnom pobedom u Baru.

- Svaka čast momcima, odigrali su timski. Kada igramo tako možemo da pobedimo svaku ekipu u gostima u ABA ligi. Čestitam i igračima Mornara, imaju odličnu sezonu, predstavljaju ABA ligu sjajno i na evropskoj sceni. Presudila je dobra odbrana, timska igra, uz solidan šut. Kada igramo timski i ovako dobro možemo mnogo - poručio je kratko Kosović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MALI PERICA

24.01.2021 23:17

jeli bre crnogorci ,.najvišlja nacija na svetu,, jeli bre jel vas nije sramota da vas predstavljaju sve same camuge u košarci. . . ja sam prestao da gledam kosarku i fudbal zbog preteranih camuga u nasim timovima. . da li se barem malo stidite. .