POSLE RAZVODA OD KARIĆA, OVO JOJ JE NOVI DOM: Elena Karaman pokazala svoje imanje - DA LI ĆE OVDE ŽIVETI SA DEČKOM?

Autor:

Zabava

25.01.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Karaman nedavno se razvela od Jugoslava Karića. Ovaj par je prodao i svoj dom na Kosmaju, koji je kupila supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković. Elena je danas sa svojim pratiocima podelila fotografije na kojima je jasno da želi da nastavi dalje sa svojim životom.

Foto: youtube.com/printscreen
Elena Karaman

Popularna dizajnerka Elena Karaman objavila je dve fotografije u prirodi, a kasnije se ispostavilo da je to imanje koje je ona kupila nakon kraha braka sa Karićem.

- Počastvovana sam time da baš ja da budem novi gazda ovog magičnog mesta - napisala je Elena uz heštegove "Novi početak" i "Novi dom", a potom dodala i koliko joj znači to što je "pazarila" novi dom baš u prirodi:

Foto: instagram.com/printscreen
Elena predstavila novi dom

- Konektujem se sa elemtarnim stvarima i tražim pravo mesto za naš novi dom - napisala je ćerka slavne kreatorke Verice Rakočević.

Nije poznato sa kim se Elena useljava u novi dom, ali zanimljivo je da je po razvodu od Karića uplovila u vezu sa umetničkim fotografom Filipom Reljinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading