PARTIZAN NA PAKLENOM ISPITU: Crno-beli idu na noge Francuzima POSLE SENZACIJE!

Autor:

Sport

18.01.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski očekuje da tim pruži svoj maksimum u meču 2. kola Top 16 faze Evrokupa protiv francuskog Metropolitansa.

RepublikaFoto: Starsport
Džoš Perkins

Posle ubedljive pobede protiv Trenta, crno-beli u utorak od 20.45 igraju u gostima francuskom timu u Parizu.

- Okrećemo se novim izazovima i očekivanja od ove utakmice su da pre svega damo svoj maksimum. Metropolitans je ekipa koja je u prvom kolu iznenadila Lokomotivu iz Krasnodara, u utakmici koju su odigrali zrelo i jako. Imaju dobru ekipu i pokazali su visok kvalitet. Ako odigramo borbeno i mudro, imamo šansu i možemo ih iznenaditi. Čeka nas izazov, u Top 16 fazi takmičenja nema loše ekipe i daćemo sve od sebe da odigramo na visokom nivou- rekao je Filipovski za klupski sajt.


Metropolitans sutrašnji susret dočekuje posle pobede na gostovanju u Krasnodaru protiv Lokomotive Kubanj.
RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski

- Francuska ekipa se pojačala s plejmejkerom Stolom, koji ima brz šut za tri poena, stoga moramo da na njemu odigramo dobru odbranu. S druge strane, imaju brze i jake igrače ispod koša, brzi su u tranziciji i napadaju jedan na jedan. Igraju košarku koja je mešavina francuske košarke i sistema igre koji je uspostavio trener Zdovc. Naša šansa je u dobroj odbrani, skoku u napadu, da igramo maksimalno timski i da sve igrače uključimo u igru- istakao je Filipovski.

 

 

 


Plejmejker crno-belih Džoš Perkins smatra da je Metropolitans kvalitetan tim koji ima dobre bekove, dobre šutere i da s razlogom igra u Top 16.

- Ovaj meč je još jedan test za nas, ali mu se radujemo. Ključ za pobedu biće timska odbrana, zajednička timska igra, kroz koju ćemo sprovesti u delo trenerovu strategiju za ovu utakmicu. Moramo da igramo jedni sa drugima i jedni za druge i to će nas dovesti do pobede- poručio je Perkins.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading