Naša najlepša košarkašica tvrdi: SKIDAM FORE OD LEBRONA!

Autor:

Sport

18.01.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Prva igračka mi je bila lopta. Budila sam se svako drugo veče da bih gledala Džejmsove utakmice, kaže atraktivna Nevena Krstajić za "Srpski telegraf".

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Nevena Krstajić forice krade Lebronu Džejmsu

Eh, kada bi Lebron samo znao, bio bi ponosan na sebe... Prve košarkaške korake Nevena Krstajić (21) načinila je u rodnom Sivcu, pa, ugledajući se na brata i prošavši očev filter, a atraktivna brineta trikove idola Lebrona Džejmsa sada "prodaje" u dresu ŽKK Radivoj Korać.

U razgovoru za Srpski telegraf 185 centimatara visoki krilni centar s hirurški preciznim šutem govorila je o ambicijama, zašto joj je lopta bila draža od lutke i da li ima vremena za ljubav.

- Šut sam nasledila od oca, a doprinelo je što leti svakodnevno šutiram po 2.000 puta. Najviše trikova sam pokupila od Lebrona Džejmsa. Dok sam bila klinka, budila sam se svako drugo veče da bih gledala njegove utakmice - počinje Nevena priču.

Sa svega 16 godina prvi put je napustila najbliže i otisnula se među profesionalce.

- Prva igračka mi je bila lopta, odmalena se znalo da će košarka biti moj život. Momenat koji je prelomio jeste kada sam pogledala utakmicu mog brata Stefana - dodaje Krstajićeva.

Košarka preča od dečka

Obaveze na terenu, barem trenutno, odvlače joj pažnju od silnih udvarača, kako na društvenim mrežama tako i u komunikaciji uživo.

- Trenutno nemam dečka, imam mnogo obaveza, pa mogu reći da mi je to trenutno na prvom mestu. Ali vreme za ljubav može da se nađe - kaže perspektivna košarkašica.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Nevena Krstajić

Lepa Nevena se ne obazire na predrasude i na basket bi zvala proslavljenu srpsku reprezentativku.

- Sonju Vasić, definitivno! Mislim da bih mnogo naučila od nje. Smatram je za jednu od najboljih igračica u Evropi - ističe.

Njen tim u domaćem šampionatu trenutno deli prvu poziciju sa Crvenom zvezdom.

- Moje trenutne ambicije su da osvojim titulu sa ŽKK Radivoj Korać. U budućnosti da zaigram u Evroligi - zaključila je Nevena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading