MIŠKOVA JE UVEK POSLEDNJA: Proslavljeni agent OSUO PALJBU PO KLUBU posle STRAVIČNOG TRETMANA njegovog klijenta!

Autor:

Sport

05.01.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agent francuskog pleja Tomasa Ertela Miško Ražnatović je govorio o nedavnom sukobu ovog košarkaša i njegovog kluba Barselone koji mu ne dozvoljava odlazak.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srđan Stevanović
Miško Ražnatović besan je Barselonu zbog tretmana Tomasa Ertela

Sve je eskaliralo kada je Barselona zabranila Tomasu Ertelu da se sa ekipom ukrca na avion po povratku ekipe iz Istanbula.

Barsa je tada igrala na gostovanju Anadolu Efesu, dok je to Francuz iskoristio da putuje sa ekipom i pregovara sa Fenerbahčeom oko prelaska u taj tim.

Katalonski klub je poručio da je tada Ertel promenio odluku i da je zloupotrebio dobru volju kluba koji ga je poveo u Istanbul da pregovara.

Ertel je ostavljen na cedilu, potpuno sam, posle utakmice u Istanbulu

Pričalo se da Tomas želi u Real Madrid zapravo pa je to Barselona po pisanjima mnogih medija želela da spreči. Ipak kažnjavanje Ertela je snažno odjeknulo u košarkaškoj javnosti, prenosi "Sport klub".

- Bila je prilično luda situacija. Pregovaramo o tome šta će se desiti. Barselona ne voli da ga ima u timu, na drugoj strani ne daje mu potpunu slobodu da ide gde hoće - rekao je Miško Ražnatović, poručivši da ne želi da previše govori o čitavoj situaciji.

 

Ipak, srpski agent je imao jednu jasnu poruku.

- Mogu da vam kažem jednu rečenicu: ‘Igrač je 100% u pravu’. Nije uradio ništa loše, nisam ni ja. Pratili smo instrukcije Barselone sve vreme i veoma sam iznenađen zbog svega što se desilo. Ne mogu više ništa da kažem sada - zaključio je Miško Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading