SRBIN U ŠOKU: Trener Atlante IZBACIO Bogdana Bogdanovića sa treninga!

Autor:

Sport

02.01.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Atlanta Hoksa Lojd Pirs je otkrio šta se desilo na jednom od treningu kada je rekao srpskom asu Bogdanu Bogdanoviću da napusti teren!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lojd Pirs i Bogdan Bogdanović

- Igra jedan na jedan sa Brendonom Gudvinom. Ja sedim pored i kažem mu: "Skloni se sa terena, čoveče". Stalno traži neke izazove, bilo koju vežbu koju može da uradi. Odličan je saigrač. Vi to možete da vidite- rekao je Pirs.

Srpski bek je nedavno stigao u Džordžiju iz Sakramento Kingsa i od starta sezone beleži dobre partije. Pirs je posebno istakao njegovu radnu etiku.

- Nije imao niti jednu lošu utakmicu. Loše utakmice nisu "pogodi ili promaši". On uzima šuteve, to je deo igre. Kreiranje šuteva i promašivanje istih su deo igre. Verujem u njegov rad. Pohvalio sam ga, mislim da je on naš najveći radnik.

 

Pirsu se posebno dopada raznovrsnost u igri Bogdanovića.

- Imamo mnogo igrača koji igraju u visokom tempu i zaista su dobri u tome. Bogi je suprotan. Usporava igru i uvek kreira sebi poziciju za šut ili pronalazi saigrača. Mislim da ima taj balans. On nam daje drugu dimenziju, u ovoj ligi morate imati različito oružje- zaključio je Pirs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading