SILA PREPOZNAJE SILU: Pogledajte šta je legenda NBA poručila Nikoli Jokiću!

Autor:

Sport

30.12.2020

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić možda je bio samokritičan posle još jednog poraza od Kingsa (125:115), ali zato čovek čiji je rekord sinoć oborio za Srbina imao samo reči hvale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić prestigao je Feta Livera po broju tripl-dablova!

Naš "Jokara" još jednom je ostvario tripl-dabl, svoj 44. u karijeri, pa je prestigao kultnu figuru njegovih Nagetsa i cele lige Feta Livera na 8. poziciji u ukupnom broju tripl-dablova.

Srpskog centra stravično je nervirao poraz, kao i činjenica da je imao deset izgubljenih lopti.

- Nismo bili dovoljno fokusirani. Verovatno smo hteli previše. Učinili smo da budemo laki za čuvanje. Moramo bolje da se krećemo i onda da delimo loptu. Dosta smo im pomogli tako što smo stajali i nismo se dovoljno kretali - analizirao je Jokić posle meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić sada ima 44. tripl-dabla, dovoljno za 9. mesto na listi svih vremena

Nije ni Majk Meloun bio najzadovoljniji.

- Primili smo 37 poena posle 20 izgubljenih lopti. Od toga je Nikola imao deset. Neprihvatljivo. Ne može da ima deset izgubljenih lopti na utakmici - ljutito je izneo.

Uprkos tome, Fet Liver ostao je optimističan, pa je čestitao zvezdi Nagetsa na velikom uspehu.

Iako je prošle sezone Denver delovalo na korak od titule, start nove veoma je trnovit, pa Nagetsi za sada imaju skor 1-3. Ništa od toga nije Jokićeva krivica, imajući u vidu da igra nadrealno i beleži skoro tripl-dabl u proseku za sada.

 

Nadamo se boljim danima u 2021...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading