(VIDEO) PAO JE MOĆNI TANDEM: Bogdanović i ekipa RAZMONTIRALI Bruklin, Bogdanović VAŽNA KARIKA!

Autor:

Sport

02.01.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Atlante za koju od ove sezone igra naš as Bogdan Bogdanović zabeležili su i četvrtu pobedu ove sezone pošto su kao gosti savladali Bruklin sa 114:96.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Irving vs. Bogdanović

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović nije imao preterano blistavo veče, za nešto više od 25 minuta na parketu postigao je svega sedam poena uz dva skoka i asistenciju, uz šut od 33,3 posto iz igre i za tri poena.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio DeAndre Hanter sa 23 poena, Trej Jang je ubacio 21, Džon Kolins 20 uz osam skokova i dve asistencije, po 12 su postigli Klint Kapela i Kam Rediš, koji je tome dodao i 11 skokova.

Kod Bruklina, Kevin Durent je dodao 28 poena uz osam skokova i četiri asistencije, dok je Kajri Irving imao dabl-dabl od 18 poena i 11 skokova.

Košarkaši Dalas Maveriksa su sa 93:83 pobedili Majami Hit, dok je Portland rezultatom 123:98 nadigrao Golden Stejt.

Memfis je kao gost slavio protiv Šarlota sa 108:93.

Do prve pobede u sezoni stigli su Detroit Pistonsi koji su kod kuče bili bolji od Boston Seltiksa, 96:93.

Los Anđeles Lejkersi su rezultatom 109:103 pobedili San Antonio Sparse, dok su Milvoki Baksi rezultatom 126:96 bili bolji od Čikago Bulsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading