RADONJIĆ TRLJA RUKE: Crvena zvezda saznala NAJBOLJU MOGUĆU vest pred Fener!

Autor:

Sport

01.01.2021

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema dileme.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde u 18. kolu Evrolige dočekuju Fenerbahče, a kako saznaje "Maxbetsport", crveno-beli će na tom meču biti jači za najboljeg igrača u tekućoj sezoni, američkog beka Džordana Lojda.

Naime, bivši igrač Valensije uspešno se oporavio od koronavirusa, počeo je sa treninzima i stavio se na raspolaganje treneru Dejanu Radonjiću uoči okršaja sa Turcima.

Podsetimo, Lojd je propustio mečeve sa Zenitom, Igokeom i Panatinaikosom jer je usled zaraze morao da boravi u karantinu.

RepublikaFoto: Starsport
Vraća se u pogon - Džordan Lojd

Crvena zvezda će ugostiti Fener na Božić od 19 časova, a četa Igora Kokoškova je vezala dve evroligaške pobede uoči gostovanja u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Lojd je najbolji strelac crveno-belih u tekućoj sezoni, a u elitnom takmičenju prosečno beleži 18,7 poena, uz po tri i po skoka i asistencije po utakmici. Videćemo da li će srpski predstavnik sa njim uspeti da se "osveti" Fenerbahčeu za ubedljiv startni poraz od 77:63 zabeležen u oktobru minule godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading