ZVANIČNO - PARAF ZA PREMIJER LIGU: Zvezda ostala bez SEDMICE!

Autor:

Sport

01.01.2021

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđeno na Ostrvu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Doskorašnji fudbaler Bodo Glimta Filip Sinkernagel i zvanično je pojačao Votford, a sa timom iz Čempionšipa parafirao je ugovor na pet i po godina.

- Fizički sam potpuno spreman uprkos neverovatnoj sezoni koja je iza mene. Prvi put je jedan klub iz severne Norveške osvojio titulu i oborili smo mnoge rekorde. Uništili smo konkurenciju i vrlo sam srećan što ću sarađivati sa novim trenerom. Njegov agresivni stil i napadački fudbal mi savršeno odgovaraju. Želim da doprinesem golovima i asistencijama i da pomognem klubu da se domogne Premijer lige - izjavio je Sinkernagel za klupski sajt i dodao:

- Votford je najveći klub u Čempionšipu i poseduje najveće šanse da se vrati u Premijer ligu – samim tim nije bilo previse mozganja kod mene oko toga da li ću prihvatiti ponudu. Oduvek sam maštao da igram u nekoj od Liga petice i za mene, Votford pripada Premijer ligi.

Iza Sinkernagela je brutalna sezona u kojoj je bio strelac 19 golova, uz 24 asistencije samo u norveškom šampionatu. Za njegove usluge bila je zainteresovana i Crvena zvezda, ali je on ipak zadužio broj sedam na Ostrvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading