Odličan dan za srpsku košarku: ZVEZDI TRENER, A PARTIZANU AMERIKANAC!

Autor:

Sport

25.12.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sašo Filipovski i njegov tim nalaze se u slobodnom padu, pa se hvataju za slamke kako bi sprečili totalni potop u ovoj sezoni.

RepublikaFoto: www.eurocupbasketball.com
Košarkaši Partizana mogli bi da dobiju veliko pojačanje pod košem!

Dok su njihovi crveno-beli rivali doveli Dejana Radonjića kao zamenu za Sašu Obradovića, košarkaški klub Partizan u pregovorima je sa sjajnim košarkašem iz SAD.

U pitanju je Džastin Tilman, 24-godišnjak koji je svojevremeno bio velika želja Andree Trinkijerija, a koji bi sada mogao da pojača centarsku liniju crno-belih.

Tilman je izdanak fakulteta Virdžinija, a prošle sezone branio je boje Hapoela iz Gilboe, za koje je davao neverovatnih 21 poen i 11 asistencija po meču! 

Na startu ove takmičarske godine prešao je u Dinamo Sasari, gde je nastavio da igra na visokom nivou, pa je imao proseke od 10,2 poena i 4,6 skokova po meču.

Ovo su za "Grobare" sjajne vesti, ali će Partizan morati da se izbori sa znatno bogatijim rivalima kako bi doveli ovog 203 centimetra visokom momka.

Pominju se Bursaspor i Hapoel Tel Aviv, ali bi u Beogradu najbolje mogao da se razvije, pa se navijači Partizana nadaju da će Amerikanac izabrati Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading