(VIDEO) ZATO JE JOKIĆ TOLIKA LEGENDA: Srpski Ol-star ostvario tripl-dabl, PA PRAVDAO ONE KOJI SU GA IZNEVERILI!

Autor:

Sport

24.12.2020

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retki su primeri košarkaša u NBA koji preuzmu odgovornost za poraz svoje ekipe, ali jedan jeste naš Nikola Jokić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Verovatno najbolji centar u NBA pokazao je zašto nosi taj epitet i na početku nove sezone, gde je u porazu protiv Kingsa ubacio 29 poena, uhvatio 15 skokova, i dodao 14 asistencija.

Nažalost, on je i napravio sudbonosnu grešku sa 2,6 sekundi u produžetcima, grešku koja je dopustila Herisonu Barnsu da mu ukrade loptu, a Badiju Hildu da iz odbojke donese trijumf od 124:122.

Možda jeste Srbin napravio grešku u tom momentu, ali ga je tim ostavio na cedilu, imajući u vidu da je većina startera već bila van utakmice zbog faulova. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić možda jeste napravio fatalnu grešku, ali ga je tim ostavio na cedilu...

Jokić je svejedno preuzeo breme odgovornosti na sebe, pa je pokazao još jednom da je odličan lider.

- Oni su bili u zoni, mi smo probali da izvedemo akciju, Barns je bio na mom dodavanju i ‘iščačkao’ je tu loptu, ispala je dobra blokada, ali se nismo vratili u odbranu kao tim i Badi Hild je pogodio na vreme - objasnio je popularni "Jokara".

Nastavio je o dobrim aspektima igre Nagetsa.

Odigrali smo dobro prvo poluvreme i mislili smo da će biti lako. Ali oni su izašli u drugom poluvremenu veoma agresivno, sa mnogo energije. Trčali su mnogo, svejedno da li su pogađali ili promašivali. Podigli su tempo meča i mi tome nismo isparirali. Delom smo to uradili u četvrtoj četvrtini, ali je treća četvrtina bila problem - rekao je Jokić.

Denver je možda sa porazom startovao sezonu, ali ekipa Majka Melouna ima velike ambicije, pa će u ponedeljak, 28. decembra imati priliku da se vrate na pravi put pobedom protiv Hjustona, u slučaju da taj meč ne bude odložen zbog izbijanja korone među Roketsima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading