Crno-beli PRONAŠLI SPAS: "Grobari" u ekstazi, STIŽE SJAJNI AMERIKANAC!

Autor:

Sport

24.12.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najdžel Vilijams-Gos dobio je prošle nedelje otkaz u Juta Džezu, pa sada evropski mediji smatraju da mu sledi povratak u Evropu.

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski jedva čeka dolazak Amerikanca!

Vilijams-Gos sa velikim je uspehom nastupao za Partizan i Olimpijakos na starom kontinentu, pa su fanovi crno-belih logično uzbuđeni zbog mogućnosti da se on vrati u klub.

Ipak, nije Partizan jedini zainteresovan, pošto je Najdžel i međuvremenu izrastao u kompletnog pleja, pa bi sada na "starom kontinentu" mogao da postane jedan od najboljih igrača.

Za njega se osim ekipe Saša Filipovskog interesuju i Barselona, koja je ostala bez Tomas Ertela (dok je transfer Vestermana pod znakom pitanja), kao i Žalgiris.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomas Ertel hladnokrvno je ostavljen u Istanbulu zbog pregovora sa Realom

Crno-beli ne mogu finansijski da pariraju rivalima, ali računaju na njegovu ljubav prema dresu beogradskog kluba u pokušaju da ga dovedu.

Vilijams-Gos prošle je sezone slabo igrao u NBA, ali je zato u njihovoj filijali, Salt Lejk Siti Starsima, ubaciovao 15,4 poena i 5,5 asistencija po meču. 

 

U Evropi je u proseku beležio 9,2 poena i 4,7 asistencija tokom boravka u Srbiji i Grčkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading