FASCINANTNO: Meloun IMA NOVI PLAN za Jokića, TEK ĆEMO VIDETI NJEGOVO TAJNO ORUŽIJE...

Autor:

Sport

20.12.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi su pokazali da su odlično spremni za start sezone koji počinje utakmicom sa Sakramentom, a Jokić je za igre u pripremnim mečevima dobio visoke ocene.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić sa trenerom Majkom Melounom

Trener Majkl Meloun smatra da u svojim redovima ima možda i najboljeg centra u NBA, dok Nikoline timske kolege ističu njegove sjajne liderske sposobnosti.

Majkl Porter je izjavio kako Jokić "ne izlazi iz teretane", ali je tom prilikom izrekao još nekoliko pohvala na račun srpskog košarkaša.

"Uvek možemo da računamo na njega u smislu da će iz meča u meč pružati kvalitetne partije. Znamo da ne moramo da se pitamo hoće li igrati određene utakmice zbog premora ili slično. Znamo da je spreman da igra svakodnevno. I to jako poštujem - rekao je Porter Junior, a preneo "B92".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Porter Džunior

On kaže da je to od neprocenjivog značaja za ekipu.

 

 

 

- Uvek je tu. Mislim da je najbolja osobina jednog igrača to da je uvek na raspolaganju. Nikola je momak koji je uvek dostupan, znate šta dobijate od njega. Znamo šta će nam dati na svakom meču i on uči kako da nas vodi i bude uzor svima ostalima - zaključio je košarkaš Denvera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading