SO NA RANU "GROBARIMA": Hrvat ŽESTOKO PONIZIO Partizan posle SRAMOTE protiv Krke!

Autor:

Sport

19.12.2020

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: aba-liga.com/Krka/Drago Perko/kosarka.sl
Košarkaši Partizana na gostovanju Krki u Novom Mestu

Trener Krke Vladimir Anzulović bio je ponosan na svoje izabranike nakon iznenađujuće ubedljive pobede protiv Partizana (69:50).

Hrvatski strateg je istakao da su momci pružili maksimum, ali i da trenutno nisu u stanju da igraju kvalitetnu odbranu, s obzirom na jak ritam u kome se nalaze.

- Čestitke timu, njihova pobeda. Ritam je lud, šesta utakmica u 13 dana, na rubu smo snaga, ali verujem da je većina ekipa u toj situaciji. Kapa dole svim igračima - rekao je Anzulović.

Tokom celog meča tim Krke je puštao igrače Partizana da šutiraju za tri, a "skupljao" je u reketu. Ovo je bila svesna taktika na koju crno-beli nisu imali odgovor..

- Ovo je sigurno nagrada za naše igrače i stručni štab koga moram da pohvalim. Naša ekipa nije fizički spremna, ne može da igra jaku odbranu - objasnio je Anzulović. 

"Parni valjak" sada ima skor 5-6 i poseduje samo teoretske šanse za plasman u plej-of takmičenja na Jadranu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
revolution

19.12.2020 21:59

kad napravis fizicku ekipu bez ijednog talenta onda je to uvek mac sa dve ostrice...posto ne postoji igrac koji ima sigurnost u sutu za tri, onda ce sve ekipe rizikovati sa pustanjem suta za tri....ako partizan iole ide sut bice u egalu, ali kada ne ide kao danas onda se desava borac i krka.....nije kriv trener vec onaj ko je selektovao ekipu inije je osvezio sa jakim centrom i suterom sa iskustvom...bar da su uzeli dreksela iz mladosti....a pustili su waldena (ubuduce u ugovore ubacivati klauzulu o zabrani igranja u aba ligi naredne sezone u drugom klubu u slucaju odkupa ugovora) i zadrzali gordica koji je i prosle godine divljao preko mere....mekintajer je tanak na razigravanju i odbranu igra kao penzos....o o 2 od 24 za tri se moze napisati roman.