Trinkijeri BESAN NA SRBE: Pogledajte ŠTA je RAZJARILO trenera Bajerna!

Autor:

Sport

20.11.2020

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši CSKA prekinuli su sjajan niz Bajerna u Evroligi, a trener nemačke ekipe Andrea Trinkijeri bio je besan posle tog susreta, i to na Srbe!

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri bio je besan na arbitre iz naše zemlje posle poraza od CSKA

Tim bivšeg trenera Partizana savladan je 89:81, a Italijanski stručnjak za neuspeh je okrivio arbitre iz naše države.

Pravdu na ovom susretu delili su Uroš Nikolić i Milan Nedović, koje je izrečeni trener okrivio za pomaganje protivniku.

- Hajde da vidimo kako je sve to izgledalo. Rival je imao 4 slobodno bacanje, odnos u faulovima 32-18. Nemoguće je pobediti uz te brojeve. Nemoguće! - besneo je Trinkijeri, ali je ipak protivniku čestitao na pobedi.

- Bili su bolji, čestitam CSKA, ali ponekad imam osećaj da moram da branim napor mojih igrača. Mogu da izbrojim stotinu grešaka, ali je košarka igra greški. I drugi tim greši, ali sa ovim brojevima, nema košarkaške igre. Nemoguće je - zaključio je on.

 

Bilo kako bilo, morao je da se suoči sa trećim porazom u elitnom evropskom takmičenju, a najzaslužniji za pobedu CSKA svakako nisu bili arbitri, već Nikola Milutinov, koji je sjajnom partijom predvodio Ruse do pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading