SJAJNE VESTI: "Orao" iz Sakramenta PRELOMIO, pogledajte GDE REPREZENTATIVAC SRBIJE nastavlja karijeru u NBA!

Autor:

Sport

20.11.2020

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se čeka rasplet veoma komplikovane situacije u vezi sa propalim transferom Bogdana Bogdanovića iz Sakramento Kingsa u Milvoki Bakse, dobre vesti stižu nam kada je u pitanju drugi Srbinu u ekipi iz glavnog grada Kalifornije.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Srpski "Kingsi", Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica

Pored "Bogija", za Kingse od 2018. godine nastupa i bivši MVP Evrolige Nemanja Bjelica, a ako je suditi po vestima koje nam stižu iz Amerike, tamo će ostati još barem godinu dana.

Sakramento je Srbinu dao ugovor na 2+1 godinu kada ga je doveo tog leta 2018, a sada je došlo vreme da se ta dodatna godina aktivira.

Svojevremeni košarkaš Fenerbahčea tada je dobio ugovor vredan 21 milion, tačnije 7,15 miliona po sezoni, pa će to primati u poslednoj godini ovog ugovora.

Nije Bjelica među najmlađima u ekipi, 32 mu je leta, ali njegov učinak iz prošle sezone bio je na zavidnom nivou, pa je zaradio produžetak ugovora.

RepublikaFoto: Tanjug
Bjelica još uvek igra na zavidnom nivou u NBA, pa je zaradio produžetak ugovora

Prošle sezone je Bjelica prosečno beležio 11,5 poena, 6,4 skoka i 2,8 asistencija po utakmici, šutiravši 48,1% iz igre (za dva i za tri) i 41,9% iza linije 7,24 metara.

 

Bilo kako bilo, "Orao" ostaje u NBA, a ukoliko želi da se nadmeće za titulu, on sa ovako pristupačnim ugovorom čak i može da diktira gde bi da završio, naravno u slučaju da sezona u Sakramentu krene nizbrdnim putem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading