Sa Bajernom TUTNJI KA VRHU EVROLIGE, ALI KORENE NE ZABORAVLJA: Srpski košarkaš ODUŠEVIO rečima o starom klubu, ZAPRETIO ZVEZDI!

Autor:

Sport

05.11.2020

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Vladimir Lučić blista u minhenskom Bajernu.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Lučić izaćiće u petak na megdan Crvenoj Zvezdi sa svojim Bajernom

Reprezentativac Srbije u nemačkom klubu beleži sjajne partije, bio je i MVP Evrolige, ekipa ima sjajan skor a sa klupe ga bodri trener Andrea Trinkijeri, nekadašnji strateg Partizana čije je boje i sam Lučić sa velikim uspehom branio.

Da se bivši klub ne zaboravlja lako potvrdio je košarkaš Bajerna za sajt Evrolige.

- Ovo mi je peta sezone u Bajernu i slobodno mogu da kažem da se u Minhenu osećam kao kod kuće. Period koji sam proveo u Partizanu je bio najsrećniji period u mom životu i karijeri. Kao mlad igrač, kao ruki, igrao sam u rodnom gradu pred neverovatnim navijačima Partizana. Bila to čista ljubav, uživanje u košarci, definitivno najlepši period karijere - istakao je Lučić.

 

Govorio je i o ambicijama koje njegov klub ima, kao i tome da sa saigračima sanja turnir u Kelnu.

- Dosta promena se dogilo tokom leta, pa sve što se dešava gledam kao novi početak. Stigao je novi trener, Andrea Trinkijeri, izuzetno iskusan strateg, kao i nekoliko momaka koji su kadri da podignu Bajern na nivo da bude konkurentan najboljim timovima Evrope. Ostalo je dosta kvalitetnih igrača iz prošle sezone, pa imamo velike ambicije u svim takmičenjima, a sanjamo finalni turnir u Kelnu - rekao je nekadašnji košarkaš crno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlada Lučić preti Zvezdi tvrdeći da Bajern juri završni turnir u Kelnu

Bajern će u petak na megdan Crvenoj zvezdi pa će tako Lučić i Trinkijeri imati priliku da pokažu šta su spremili bivšim večitim rivalima koji su trenutno 13. na tabeli Evrolige, dok klub iz Minhena zauzima treće mesto.

Košarkaši nemačkog kluba imaju četiri pobede iz šest utakmica. Poraženi su u prvom kolu od Milana, a zatim su sledeću lošu partiju odigrali tek u prošlom kolu kada ih je savladao Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading