(VIDEO) PREDSEDNIK ODUŠEVIO LEBRONA: Džejms OSTAO BEZ REČI kada se dogodilo OVO!

Autor:

Sport

01.11.2020

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treba imati specijalan dar kako bi oduševio najboljeg košarkaša današnjice Lebrona Džejmsa, ali izgleda da je "Kralj" tokom političke kampanje pronašao upravo jednog takvog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms i Entoni Dejvis

Ta osoba je ni manje ni niše nego bivši predsednik SAD Barak Obama, koji je košarkaša Lejkersa oduševio šuterskom formom tokom vođenja kampanje pred predstojeće predsedničke izbore.

Obama i Džejms u toku su obilaženja države kako bi naveli što više ljudi da glasaju za Džoa Bajdena, pa su se tako našli u Flintu, Mičigenu, gde je bivši broj 1 u Beloj kući pokazao tačno kakvim košarkaškim umećem raspolaže.

Sastanak se završio, učesnici su polako krenuli ka izlazu, a gledajući da su se nalazili u sali za basket, do njega je stigla košarkaška lopta, i to tačno na trojci u ćošku.

Bez zastajanja, Obama je jednim fluidnim potezom šutnuo - i pogodio bez koske!

- Tako ja to radim - rekao je vidno iznenađeni bivši poglavar Amerike, čime je izazvao oduševljenje svih prisutnih, uključujući i Lebrona.

Klip je munjevitom brzinom postao viralan, a Džejms je na Tviteru ispod objave napisao sledeće.

- Sada pokazuješ šta znaš! Tako ti to radiš, a? Ok, Ok, kapiram, samo keš - napisao je as Lejkersa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading