TEKTONSKE PROMENE U ZAPADNOJ KONFERENCIJI: Bivši NBA šampion GRIZE ZA NIKOLOM!

Autor:

Sport

15.10.2020

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA sezona završena je trijumfom Los Anđeles Lejkersa nad Majami Hitom, a sada kada je taj deo posla odrađen, ekipe se okreću pripremama za sledeću sezonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Vučević mogao bi u dresu Golden Stejta da ratuje sa Jokićem na Zapadu sledeće sezone

Među ekipama koje se nisu našle u "balonu" u Orlandu bila je ekipa Golden Stejta, koja je skraćenu sezonu faktički "žrtvovala" kako bi uzela što bolji pik na predstojećem draftu i kako bi sanirala mnogobrojne povrede kod najboljih igrača.

Sada se stvari u San Francisku ipak zahuktavaju, pa ni ne čudi informacija da stručni štab "ratnika" traži centra koji bi mogao da katapultira ekipu nazad u trku za titulu.

 

Golden stejt, koji na toj poziciji ima samo Kevona Lunija koji se oporavlja od operacije mišića, pokazao je interesovanje za crnogorskog gorostasa Nikolu Vučevića. 

Kako prenosi "Bličer riport", tim iz Kalifornije spreman je da za Vučevića, Terensa Rosa i 15. pik na ovogodišnjem draftu put Orlanda pošalje Endrua Viginsa, Džordana Pula, gorepomenutog Lunija, ali iznenađuje informacija da bi Golden stejt u ovaj trejd uključio i drugi pik na draftu.

Iako cena deluje zaista visoko, podsećamo da je Vučević Ol-star, tako da bi on sa oporavljenim Klejom Tompsonom i Stefom Karijem napravio trio sposoban da se nadmeće za najveću nagradu u košarci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading