(VIDEO) HOROR NA PROSLAVI TITULE: Pogledajte šta je RAZULARENA BANDA URADILA čoveku koji je OPSOVAO LEGENDU

Autor:

Sport

15.10.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu huligani pojava rezervisana samo za fudbal, kao što je razjarena masa na proslavi titule Los Anđeles Lejkersa dokazala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nasilje je izbilo u Los Anđelesu kada je čovek opsovao pokojnu NBA zvezdu Kobija Brajanta

Kao što ste možda načuli, Los Anđeles Lejkersi su NBA šampioni. Ekipa koju je do titule predvodio Lebron Džejms namučila se na putu do trofeja, ali je nekako u finalu savladala moćnog Džimija Batlera i neverovatan Majami Hit rezultatom 4-2 u pobedama. 

Slavili su Lejkersi prvu titulu od 2010. godine, slavili su je kao nikada, a slavlje je bilo još kompletnije zbog činjenice da su "jezeraši" trijumfovali u godini kada je tragično preminuo jedan od najboljih košarkaša koji je ikada nosio ljubičasto-zlatni dres, Kobi Brajant. 

Slavilo se duboko u noć, barem do trenutka kada se 20-ak ljudi okomilo na čoveka koji je opsovao preminulu legendu Lejkersa, kada su oni bukvalno ubili boga u njemu.

 

 

Snimak je krajnje užasavajuć, a više detalja o incidentu ne postoji, tako da se pretpostavlja da niko nije teže povređen niti uhapšen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading