Mijailović o OČAJNOM STARTU Partizana: Brinem, TRAŽIM REŠENJA, ali...

Autor:

Sport

15.10.2020

12:39 >> 12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan očajno je počeo novu sezonu, pretrpevši četiri poraza u pet odigranih utakmica. Imajući u vidu da ništa u klubu trenutno ne funkcioniše kako treba, bilo je prikladno pitati predsednika kluba Ostoju Mijailovića šta on misli o stanju u klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana katastrofalno su počeli sezonu, izgubivši četiri od pet mečeva

Predsedavajući crno-belih, logično, nije zadovoljan načinom na koji je klub otvorio sezonu. 

-Niko nije zadovoljan načinom na koji smo otvorili sezonu. To je razlog da se zamislimo i da tražimo rešenje za izlazak iz trenutne situacije. Da li brinem? Za Partizan morate brinuti i kada gubi i kada dobija - objasnio je Mijailović.


Među navijačima pojavljuju se sve veće sumnje u mogućnosti Vlada Šćepanovića na mestu šefa struke. Ipak, izgleda da prvi čovek kluba i dalje veruje da Šćepanović može sa ovom ekipom da ostvari ciljeve.

- Verujem da je treneru i igračima teže nego svima koji ih kritikuju. Ne želim da govorim o poljuljanoj ili nepoljuljanoj klupi. Situacija nije onakva kakvoj smo se nadali, ali Partizan ne živi od pet utakmica. Upirati prstom je lako. Hajde da vidimo šta su uzroci i šta je rešenje. Verujem da ćemo rešenje pronaći - rekao je Mijailović.

 

 


Problem postoji i sa Rašonom Tomasom, koji zbog nediscipline nije ni putovao u Kazanj, na meč sa Uniksom.
- Tomas je odličan igrač ali i neko ko je i prošle i ove sezone imao neke disciplinske ispade. U klubu za to postoji pravilnik koji podrazumeva jednak tretman za sve - izjavio je Mijailović i još jednom pozvao na strpljenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading