(FOTO) ŽOCOV ŽUSTRI RIVAL UPAO U KRIZU SREDNJIH GODINA: Stari turski provokator NEPREPOZNATLJIV

Autor:

Sport

12.10.2020

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki rival proslavljenog srpskog trenera Željka Obradovića, kao i većine srpskog naroda, Ergin Ataman izgleda da je upao u krizu srednjih godina.

Ataman i Željko Obradović u jednoj od mnogobrojnih rasprava

Trener Anadolu Efesa, dugogodišnji trn u boku Željka Obradovića i omraženi provokator još iz vremena dok se nalazio na klupi reprezentacije Turske, Ergin Ataman, usled krize srednjih godina promenio je svoj lični opis.

 

 

Naime, čovek koji je svojevremeno omalovažavao srpskog navijača ubijenog od strane pristalica njegovog bivšeg kluba (Galatasaraja) i za koga košarkaške gromade poput Obradovića i Dude Ivkovića nemaju ama ni jednu lepu reč, odlučio je da se "podmladi", pa se, zamislite, išatirao!

 

 

Sprdnje sa njegovim novim izgledom uveliko se šire internetom, a izgleda da je Ataman potpuno izgubio kontakt sa realnošću, a ne pomažu ni loši rezultati njegove ekipe od starta sezone. Podsećamo, Efes u Evroligi još uvek traži pobedu posle prva dva kola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading