Pojačanja na Malom Kalemegdanu: ŠEST NOVAJLIJA stavilo paraf na ugovore!

Autor:

Sport

07.10.2020

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i zvanično je jača za šestoricu košarkaša, pošto su danas pridošlice potpisale ugovore na Malo Kalemegdanu.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda
KK Crvena zvezda sada je i zvanično jači za šest košarkaša koji su danas potpisali ugovore

Košarkaši Crvene zvede sada i zvanično mogu da počnu da se zagrevaju za novu sezonu, pošto su svih šest novih pojačanja potipisali ugovore u toku današnjeg dana na Malom Kalemegdanu. 

 

 

 

RepublikaFoto: Starsport
Povratnik u redove crveno-belih, Marko Simonović

Iako sezona u ABA i Evroligi počinje tek u oktobru, trener Obradović i njegov tim uveliko se pripremaju sa okosnicom tima za izazove koji predstoje.

Odlično je poslovao košarkaški sektor Zvezde, pa će u novoj sezoni crveno-beli dres obući Džordan Lojd, Kori Volden, Lendi Nnoko, Lengston Hol, Marko Simonović i Aleksa Uskoković. Pre njih za Zvezdu su potpisali još i Aleksa Radanov i Duop Rit. 

 

 

Nije poznato na koliko godina su novajlije potpisale ugovore, ali se nagađa da je većina potpisala 1+1 ugovore zbog fleksibilnosti u ovim nepredvidivim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading