(VIDEO) JOKIĆ NE MOŽE SAM: Moćni Lenard SRUŠIO Nagetse, Toronto PREŽIVEO posle dva produžetka!

Autor:

Sport

10.09.2020

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče u Orlandu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kavaj Lenard i Nikola Jokić

Košarkaši Los Anđeles Klipersa i Toronta ostvarili su pobede u okviru NBA plej-ofa u noći između srede i četvrtka. Klipersi su nadigrali Denver Nagetse rezultatom 96:85, dok je branilac titule izjednačio protiv Bostona na 3:3 u seriji slavljem od 125:122 nakon dva produžetka.

Jokić je odigrao još jedan maestralan meč koji je okončao dabl-dabl učinkom od 26 poena i 11 skokova, a tome je pridodao i šest asistencije, međutim nije imao pravu podršku saigrača. Marej je pridodao 18, Porter 15, a Heris je stao na deset koševa.

Četu Doka Riversa do pobede je nosio Kavaj Lenard. Kandža je postigao 30 poena, imao je i deset uhvaćenih lopti, uz devet proigravanja. Herel je ubacio 15, Vilijams 12, Moris 11, a Zubac i Džordž 10.

Klipersi su odlučujuću razliku napravili u prvoj deonici koju su okončali sa "plus 14" (26:12), a odigrali su naročito dobro u defanzivi nedozvolivši nijednom drugom Nagetsu da poentira, osim Džokera i Portera Džuniora. Do kraja susreta, rutinski su održavali stečenu prednost za velikih 3:1 u seriji.

Ekipa trenera Breda Stivensa propustila je veliku priliku da zatvori seriju protiv Reptorsa. 

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Kajl Lauri sa 33 poena, Paul je ubacio 23, Vanvlit 21, Anunobi je dodao 13, a Sijakam 12 poena.

Kod Seltiksa Braun je postigao 31 poen, Tejtum je ubacio 29, a Smart je imao tripl-dabl (23 poena, 11 skokova i 10 asistencija).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading