(VIDEO) DŽEJMS I RONDO TERORISALI: Lejkersi srušili Hjuston za preokret u seriji!

Autor:

Sport

09.09.2020

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Hjuston Roketse 112:102 u trećem meču polufinala Zapada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lejkersi poveli u seriji

Ekipa Grenka Vogela ovim trijumfom preokrenula je u seriji i sada vodi sa 2-1, te se nalazi na dve pobede od finala konferencije.

Lejkersi su, baš kao i u drugom duelu, utakmicu prelomili u poslednjoj četvrtini koju su dobili rezultatom 30:20, a jedni od najzaslužnijih bili su Lebron Džejms i Režon Rondo.

Veterani u ekipi iz "grada anđela" odigrali su fenomenalne utakmice na oba kraja terena. Džejms je utakmicu završio sa 36 poena, sedam skokova i pet asistencija, dok je Rondo ubacio 21 poen i uz to je imao devet uspešnih dodavanja.

Iskusni plejmejker iz igre je bio veoma efikasan šutiravši 8/11, te je još jednom pokazao koliko znači Lejkersima kada je raspoložen.

Rondo je u poslednjoj deonici sam odlepio Lejkerse od Roketsa sa osam uzastopnih poena, a ukupno je postigao 12 u četvrtoj četvrtini.

Džejms Harden i Rasel Vestbruk odigrali su takođe odlične utakmice, međutim nisu uspeli izdrže nalet Lejkersa u poslednjem periodu igre.

Harden je bio na korak do tripl-dabla (33/9/9), dok je Vestbruk meč završio sa 30 poena, osam skokova i šest asistencija. Sa druge strane uz Ronda i Džejmsa, sjajan je bio i Entoni Dejvis sa 26 poena, 15 skokova i šest asistencija.

Četvrti meč igra se u noći između četvrtka i petka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading