LEGENDARNI TRENER NE ZABORAVLJA NAVIJAČA PARTIZANA: Duletu nedostaje Miša!

Autor:

Sport

10.09.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo mi nedostaje Miša Tumbas, on je uvek bio uz Partizan, kazao je za Srpski telegraf trener Kluža Duško Vujošević (61).

RepublikaFoto: Starsport
Miša Tumbas i Duško Vujošević

On se nakon poraza njegovog tima od crno-belih (82:78) u prijateljskom meču setio poznatog navijača crno-belih Miroslava Gajića, koji je preminuo 4. aprila u 67. godini.

- Miša mi je uvek bio drag i veoma mi nedostaje. Sve nas je iznenadilo što je onako brzo otišao, niko to nije očekivao. On je na svoj način uvek bio poseban i nikada nije uradio nešto što ne bi trebalo ili povredio nekog. Uglavnom su ga svi voleli. Naravno, bilo je i onih koji su ga ismejavali, ali tih je manje - rekao je legendarni trener o čoveku kojeg je krstio i koji je uvek bio uz svoj Partizan.

Vujošević je poručio da će Miša uvek imati svoje posebno mesto na jugu iako utakmice bez njega neće biti iste.

- Tumbas će uvek biti uz svoj klub. Video sam i da će na sezonskim kartama biti njegov lik, Partizan ga neće zaboraviti - dodao je Vujošević.

ČINJENICE

- Dule krstio Tumbasa

- Vujošević mu davao pare i vodio računa o Miši

- Miša obilazio Duleta dok je bio u bolnici

- Tumbas pomagao Duletu na treninzima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading