(VIDEO) DO POBEDE UZ ZVUK SIRENE: Dva koša u poslednjoj sekundi! Jokić i društvo nisu imali rešenje za Kavaja

Autor:

Sport

04.09.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma interesantne utakmice u najjačoj ligi na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kavaj Lenard protiv Nikole Jokića i Džamala Mareja

Prethodne noći odigrane su dve utakmice plej-ofa NBA lige, a pobede su odneli Los Anđeles Klipersi i Toronto Reptorsi.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Denver 120:97 u prvoj utakmici polufinala plej-of Zapadne konferencije.

Izabranici Majkla Meloun ravnopravan rival Klipersima bili su samo u prvoj četvrtini, nakon čega je na terenu postojala samo jedna ekipa.

U pobedničkoj ekipi prednjačio je Kavaj Lenard sa 29 poena, dok je Pol Džordž ubacio 19, Markus Moris je dodao jedan manje.

Među Nagetsima Nikola Jokić s 15 poena i po tri skoka i asistencije bio je najbolji, Pol Milsap je dodao 13, dok su trojica igrača Džamal Marej, Monte Moris i Džeremi Grant ubacili po 12 koševa.

Druga utakmica polufinalne serije igra se u noći između subote i nedelje.

 

Košarkaši Toronta smanjili su na 2-1 protiv Bostona u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije, pošto su u trećem meču slavili sa 104:103, posle neverovatno uzbudljive završnice.

U poslednjih 20 sekundi se ušlo sa nerešenim rezultatom na semaforu i napadom za Seltikse. Taj napad je zakucavanjem pola sekunde pre kraja meča završio Danijel Tajs, pa je usledio tajm-aut Nika Nursa, trenera Reptorsa. Kajl Lauri je izveo aut, a Og Anunobi je uz zvuk sirene pogodio trojku za pobedu i veliko slavlje aktuelnog šampiona.

Najefikasniji kod Reptorsa bio je Kajl Lauri sa 31 poenom, dok je u ekipi Seltiksa najbolji učinak imao Kemba Voker sa 29 koševa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading