(VIDEO) LUDNICA U ORLANDU: Sjajnog Jokića zasenila dva igrača koja su postigla VIŠE OD 100 poena! Denver pred eliminacijom

Autor:

Sport

24.08.2020

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reptorsi "počistili" Netse.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić protiv Jute

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Jute Džez u četvrtoj utakmici prve runde ovogodišnjeg plej-ofa, rezultatom 129:127 (33:36, 31:29, 33:24, 32:38). Tom pobedom, ekipa iz Solt Lejk Sitija je povela sa 3:1 u seriji i na korak je od plasmana u narednu rundu.

Kao i obično, odličan je bio centar Denvera Nikola Jokić koji je meč završio sa 29 poena, sedam skokova i šest asistencija. Međutim, ono što je neobično je, da se posle utakmice Nagetsa ne priča najviše o Džokeru.

Naime, fantastičan u poraženom timu bio je Džamal Marej sa 50 postignutih poena, dok je sa druge strane Jutu do pobede predvodio Donovan Mičel sa 51.

U drugom meču koji je odigran u noći između nedelje i ponedeljka Toronto je pregazio Bruklin sa 150:122 i tom pobedom se uz pomoć "metle" plasirao u naredno kolo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading