BIVŠI KOŠARKAŠ IMA REŠENJE ZA TENZIJU U NBA LIGI: Dajte im žene da se ne bi poubijali!

Autor: M. S.

Sport

24.08.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od nastavka NBA lige u Orlandu često viđaju tuče na terenu, a bivši igrač Kendrik Perkins (35) kaže da je razlog za tenziju to što igrači nisu bili dugo sa ženama. Poslednji incidenti desili su se na utakmici Milvokija i Orlanda (121:107), kada su se u klinču našli Marvin Vilijams i Džejms Enis, koji su zbog sukoba isključeni sa meča.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Tuča o Orlandu

Nekadašnji NBA igrač smatra da do incidenata dolazi jer košarkaši imaju previše testosterona, a ne prazne se.

- Vreme je da supruge, verenice i devojke dođu u "balon"... Testosteron je sada na istorijskom maksimumu. Samo nastavite... - napisao je Perkins na društvenoj mreži Tviter.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kendrik Perkins dok je nosio dres Kavalirsa

Što nije daleko od istine jer su NBA igrači ušli izolovani u kampus u Floridi još krajem juna i od tada treniraju tamo i igraju utakmice. Igrači vreme provode jedni sa drugima, ali ne viđaju žene i devojke. Takođe, može se reći da onaj ko bude osvojio NBA ligu, biće i šampion u apstinenciji, a ne samo na terenu.

Međutim, navijačima se nije svideo ovaj predlog. Oni smatraju da bi žene i devojke trenutno upropastile igrače.

- Molim te, nemoj to da im savetuješ. Roketsi izgledaju dobro zasad, ne trebaju nam žene, one bi ih sad uništile. Bolje je ovako, definitivno - komentarisali su navijači.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading