LEKARI SE SAT VREMENA BORILI ZA MAJKLOV ŽIVOT: Evo kako je PREMINUO bivši centar Zvezde

Autor: M.S.

Sport

15.08.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejasno je zašto je proteklo 37 minuta otkako je Odžu pozlilo dok nije primljen na reanimaciju

RepublikaFoto: Starsport
Zakucavanje Majkla Odža

Lekari su skoro ceo sat pokušavali da vrate u život bivšeg košarkaša Zvezde Majkla Odža (27), saznaje Srpski telegraf. Nažalost, bezuspešno. Nigerijski centar preminuo je 7. avgusta nakon individualnog treninga sa Novicom Čičićem u hali na stadionu Partizana. Njemu je, prema informacijama do kojih je došao naš list iz dobro obaveštenog izvora, pozlilo, nakon čega je pao i izgubio svest, da bi ga Hitna pomoć potom odvezla u Urgentni centar. Doktori su ga potom prebacili u salu za reanimaciju, ali, nažalost, nije mu bilo spasa.

- Nije tačno da je Odžo umro na rukama Novice Čičića, već je preminuo u Urgentnom centru. Majkl je u 12.18 prekinuo trening jer mu je pozlilo, a minut kasnije je pao u hali na stadionu i odmah je pozvana Hitna pomoć. Nigerijski košarkaš je bez pratnje dovezen u bolnicu i niko u tom trenutku nije bio s njim. Odžo je u 12.55 prebačen u salu za reanimacuju. Nažalost, doktori su u 13.25 samo mogli da konstatuju smrt - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

BROJKA

5 DOKTORSKIH NALAZA I DVA NEGATIVNA KOVID-19 TESTA IMAO MAJKL U TORBI

Takođe se poslednjih dana pominjalo i da je Majkl Odžo imao pisanu potvrdu od lekara da može da trenira, ali to nije tačno.

- Nakon Odžove smrti iza njega je ostala torba, koju je njegov nezvanični menadžer Miroslav Ilić predao policiji. U rancu su nalazili rezultati dva negativna testa na KOVID-19, kao i pet lekarskih izveštaja. U tim izveštajima je sve pisalo, ali očigledno da ih niko nije pogledao. Ili ako ih je pogledao, onda je još strašnije. Sa takvim nalazima nije smeo da se izlaže naporima i da trenira - zaključuje naš izvor.

HRONOLOGIJA DOGAĐAJA

12.18 prekinuo trening jer mu je pozlilo

12. 19 košarkaš pao na parket

12.55 prebačen na reanimaciju

13.25 proglašena je smrt

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading