PODGORIČANI LIKUJU: Katastrofa za "večite", revolucija u ABA ligi po meri Budućnosti!

Autor:

Sport

12.08.2020

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se predsednik kluba iz "Morače".

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić protiv Novice Veličkovića

Dragan Bokan, prvi čovek podgoričke Budućnosti, otkrio je model po kome bi se moglo odigrati prvih 12 kola ABA lige. Interesantno je da bi se prvih šest rundi igralo u Laktašima, a narednih šest u podgoričkoj "Morači", nešto poput NBA lige.

Osnovna stvar je da li će ABA liga krenuti na vreme. Postoji ideja da svi klubovi budu u istom gradu. Moguće je da se prvih šest kola igra u Laktašima, a drugih šest u Podgorici - rekao je Bokan.

Epidemiološka situacija će dirigovati odluke, a prema trenutnom programu start takmičenja na Jadranu zakazan je za 1. oktobar.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Bokan

Pitanje je kako će se ovaj predlog svideti našim najvećim klubovima, Crvenoj zvezdi i Partizanu. Podsetimo, sezona 2019/2020 u ABA ligi je prekinuta zbog pandemije kolo pre kraja regularnog dela takmičenja, a lider je bio "parni valjak", ispred Podgoričana i crveno-belih sa Malog Kalemegdana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading