BOGDANU PREKIPELO POSLE KANONADE: Ovako više ne može! Otkrio SVE iz svlačionice, šta će reći Foks?!

Autor:

Sport

01.08.2020

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento poražen od San Antonija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović u "ATNT Centru"

Košarkaši Sakramento Kingsa doživeli su poraz od San Antonio parsa u "ATNT Centru" sa 129:120, a srpski as Bogdan Bogdanović postigao je 24 poena (6/11 trojke). Reprezentativac Srbije je posle meča istakao da ekipa mora da popravi igru u odbrani, da mora "energičnije da ulazi u mečeve", a imao je zanimljiv komentar i na rekord sezone saigrača Deandrea Foksa (39 koševa).

- Mnogo je teško, posebno što je prva utakmica, ali takav je turnir. O tome sam pričao ranije. Moramo da zadržimo glave podignute, ostati pozitivni. Ništa ne može da se promeni u kratkom periodu. Moramo igrati bolje, posebno u odbran - rekao je Bogdanović posle meča.

 

- Već smo pričali o tome u svlačionici – moramo da počnemo utakmicu bolje. Da budemo energičniji, tada će biti lakše klupi da dovrši posao. Bila je teška utakmica ali već razmišljamo o sledećoj, nema vremena da se misli o prošloj. Znamo šta nam je raditi - dodao je bivši as Partizana i Fenerbahčea.

Bogdanović kao ključni uzrok poraza ističe odbranu, pre svega protiv spoljne linije Sparsa.

- Nismo dobro zatvarali njihove šutere za tri poena. Bolje su pomerali loptu od nas. Pronalazili su dodatni potez, sjajno su igrali. Posebno u napadu. Kada igraju tako teško ih je zaustaviti. To je više psihički. Pričali smo o tome, znali smo da će igrati sa niskom petorkom jer imaju dosta šutera, promenili su ritam tako. Ne mogu da kažem da nismo bili spremni na to, ali su oni sproveli to. Moramo biti iskreni prema sebi. Moramo da zadržimo isti ritam u napadu, a ako popravimo odbranu u kratkom periodu biće dobro.

Bogdan je upitan o činjenici da je poraz "Kingsa" upropastio rekord Foksa.

- Potrebno nam je da igra u svom ritmu, tako nam mnogo olakša igru, posebno nama šuterima. Ali mi moramo više da mu pomognemo. Odigrao je dobro, ali nisam siguran da je srećan zbog toga. Nadam se da će opet postaviti rekord karijere, a mi pobediti - zaključio je Bogdanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading