(VIDEO) ZAKUCAĆU PREKO TE BUDALE: Isplivao detalj iz Kobijeve mladosti koji je ŠOKIRAO Los Anđeles!

Autor:

Sport

30.07.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaš progovorio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legenda "jezeraša" Kobi Brajant

Nik Van Eksel, bivši američki košarkaš, otkrio je detalj sa početka karijere Kobija Brajanta iz Los Anđeles Lejkersa, kada je obećao da će zakucati preko Bena Valasa.

"Brzi Nik" se prisetio po čemu pamti Brajanta.

- Čak i kada je umro, ja ga vidim kao onog osamnaestogodišnjaka. Sećam ga se mršavog sa kovrdžavom kosom kako dolazi u salu i hoće da se nadmeće sa nama. On je bio neverovatan, igrao sam sa mnogim velikim igračima, ali ta njegova radna etika je neviđena. Izazivao je krilne centre, centre, igrao protiv njih. Kada god ga oni kao grupa zaustave, dobiju poen. Kada on postigne koš, važi se isto poen - otkrio je Amerikanac.

 

- To je luda stvar. Kobi nam je rekao posle tajm auta. Uradiću krosover i zakucaću preko te budale (Bena Valasa). To su bile njegove reči kada je odlazio na teren, zato smo mi tako reagovali na klupi, šokirao nas je, najavio nam je to. Imao je samo 18 godina, čoveče. Oduvek je hteo da bude jedan od najboljih i uspevao je u tome - pojasnio je Van Eksel.

To je luda stvar. Kobi nam je rekao posle tajm auta. Uradiću krosover i zakucaću preko te budale (Bena Valasa). To su bile njegove reči kada je odlazio na teren, zato smo mi tako reagovali na klupi, šokirao nas je, najavio nam je to. Imao je samo 18 godina, čoveče. Oduvek je hteo da bude jedan od najboljih i uspevao je u tome

Podsećanja radi, Brajant je preminuo u helikopterskoj nesreći zajedno sa ćerkom Điđi i još sedam osoba 26. januara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading