Od tiketa opremio decu za školu: U Velikoj Mocartovoj akciji "Naplati najveći promašaj" isplaćeno 1.600.000 dinara!

Autor:

Sport

26.09.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predragu Trajkoviću iz Beograda, ocu troje dece, ovaj septembar neće teško pasti, bar kada je u pitanju polazak njegove dece u školu. Zabava koju s vremena na vreme upražnjava tipujući na ishode sportskih rezultata ovoga puta mu se i te kako isplatila, jer je jednim tiketom, i to gubitnim, olakšao sebi finansijske muke koje imaju mnogi roditelji pred početak nove školske godine.

RepublikaFoto: Promo foto
Srećni dobitnici Mozzartove akcije "Naplati najveći promašaj"

On je u Mozzartovoj akciji „Naplati najveći promašaj” osvojio 100.000 dinara na tiketu sa jednim promašenim parom. Na tom, gubitnom tiketu tipovao je, između ostalog, i na mečeve Svetskog prvenstva u košarci, čekao 25.000 dinara, promašio jedan par, a na kraju je zahvaljujući akciji „Naplati najveći promašaj“ postao bogatiji za četiri puta veću sumu, dakle 100.000 dinara. Podsetimo, tokom Mundobasketa MOZZART je svakog dana nagrađivao sa 100.000 dinara igrača koji je tog dana imao gubitni tiket s jednim promašenim parom i najvećom pogođenom kvotom.

- Veoma mi se dopada akcija, kao i sve akcije koje su u korist igrača, posebno one kada uspemo da naplatimo ono što zamalo nije stiglo. Meni je ova nagrada prilično iznenađenje jer sam čekao manji dobitak nego što sam dobio kroz ovu akciju, tako da je ispalo još bolje po mene nego da je tiket bio dobitni. Praktično, ispalo je da sam navijao da padnem, a-ha-ha… Čekao sam oko 25.000, a osvojio 100.000 dinara, pa je ovaj gubitni tiket za mene isplativiji nego dobitni. Pošto imam troje dece, novac ću potrošiti na početak školske godine, nekome knjige, nekome patike - rekao je Predrag Trajković.

Svetsko prvenstvo u košarci je bilo uzbudljivo, pratila se reprezentacija, odigarao poneki tiket, a za 16 najsrećnijih igrača u MOZZARTU to se isplatilo i više nego što su očekivali.

Širom Srbije MOZZART je isplaćivao gubitne tikete sa po 100.000 dinara. Neki igrači su znali o čemu se radi, dok su se drugi prilično iznenadili, što se vidi na primeru dva drugara iz Majdanpeka Slaviše Stefanovića i Zvonka Vujovića.

- Kada bi se ovo takmičenje organizovalo svaki mesec, ja bih dao otkaz! Gotovo svaki dan imam tiket koji pada na jednu utakmicu, utešim se kroz benefit ‘naplati promašaj’, ali da se ovo takmičenje organizuje svaki mesec, sigurno bih često pobeđivao. Sav novac ću potrošiti sada u šopingu s decom, počinje nova školska godina, samo ću za gorivo da ostavim - poručuje Zvonko.

RepublikaFoto: Promo foto

Na njegove reči nadovezao se Slaviša Stefanović

- Nisam ni znao da sam pobedio taj dan. Ovih 100.000 je za mene pravo iznenađenje. Prvo sam mislio da je šala kada su mi javili s uplatnog mesta, ali evo novac je kod mene i došao je u pravom trenutku. U prethodnom takmičenju su dva pobednika isto bila iz Majdanpeka, znamo se iz kladionice, a sada smo tu nas dvojica.

Svečano uručenje nagrada za 16 igrača koji su od 31. avgusta do 15. septembra zamalo pogodili sjajne tikete održano je na MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu na Novom Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading