Dianđelo diže sidro ako Kajri dođe u Bruklin!

Autor:

Sport

16.06.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajri Irving bi lako mogao iz Bostona da pređe u Bruklin kao slobodan igrač, a kako bi u Netsima dobio maksimalni ugovor to znači da Bruklin neće moći da zadrži trenutno prvu zvezdu Dianđela Rasela.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ide iz Bruklina ukoliko Irving dođe

Ranije je bilo priča da Bruklin želi osim Irvinga još jednog igrača sa maksimalnim ugovorom. Pričalo se da će u Bruklin Kevin Durent mada njegova povreda Ahilove tetive sada komplikuje stvari. U svakom slučaju Rasel, kome ugovor ističe na kraju naredne sezone i ovog leta postaje ograničeno slobodan agent, razmatra već gde bi mogao da nastavi karijeru. 

Američki novinari kažu da bi nova destinacija Dianđela mogla da bude Indijana, mada takođe dodaju da uprava Netsa još uvek uopšte nije razgovarala sa svojom prvom zvezdom o eventualnim posledicama posle dolaska Kajrija. 

RepublikaFoto: twitter.com/Boston Celtics
Kajri Irving

Osim što je problem u novcu takođe je pitanje da li bi Irving i Rasel mogli da sarađuju na parketu. Njih dvojica igraju na istoj poziciji i vole da imaju loptu u rukama. Inače 23-godišnji Rasel je ove sezone prvi put bio na Ol-staru, predvodio je svoj tim do plej-ofa a prosečno je beležio 21 poen uz sedam asistencija po meču.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading