MAČVAN ISKREN: Bogdanović i Jović su nam doneli pobedu

Autor:

Sport

04.09.2017

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Milan Mačvan izjavio je da su Stefan Jović i Bogdan Bogdanović bili najzaslužniji za pobedu protiv Turske u 3. kolu grupe D na Evropskom prvenstvu u Istanbulu.

RepublikaFoto: kss.rs
Mačvan hvali saigrače

Srbija je posle velike borbe slavila sa 80:74.

 - Mislim da smo odigrali bolje nego protiv Rusije, spremili smo se bolje za utakmicu, za sve te njihove kombinacije sa četiri i pet spoljnih, odigrali smo muški. Jako mi je drago da je Jović prelomio utakmicu, odigrao je stvarno hrabro kada je trebalo. On i Bogdan su danas doneli pobedu, ubacili su kad god je trebalo. Zasluženo smo dobili, imali smo sve veme kontrolu izuzev onog perioda kad su ubacili tri trojke, od toga jednu od tablu. Tu su imali dobar momentum, ali uspeli smo da se izvučemo zahvaljujući Joviću i Bogdanoviću - rekao je Mačvan.

Srbija će u utorak igrati protiv Velike Britanije, a potom sledi duel sa Belgijom.

- Mi smo već rekli da ova ekipa ima karakter. Utakmica protiv Rusa je jedna od najlošijih ovog leta uz onu sa Gruzijom. Mislim da smo pokazali karakter i mnogo je bitno da ovo sutra potvrdimo protiv Britanije - rekao je Mačvan.

Prvo mesto na tabeli drži Rusija sa tri pobede, a potom slede Srbija i Letonija sa po dva trijumfa i jednim porazom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading