Đorđević: DUG JE TURNIR, TEK SE ZAHUKTAVAMO

Autor:

Sport

03.09.2017

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaša Aleksandar Đorđević izjavio je nakon poraza od Rusije u drugom kolu Evropskog prvenstva da smo spremni za nastavak turnira.

RepublikaFoto: kss.rs
Đorđević poručuje da neće biti lako, ali da ova ekipa može mnogo da pruži

Đorđević je pružio podršku svojoj ekipi, koja se umnogome razlikuje od onih koje su osvajale srebrne medalje na poslednjim Olimpijskim igrama i Svetskom prvenstvu.

- Imamo prave takmičare, momke koji znaju važnost svake utakmice. Svi smo svesni da je ovo dugo takmičenje, mnogo je utakmica i svaka sledeća je najvažnija. Tek se zahuktava - poručio je naš selektor.

"Sale Nacionale" je svestan da ova ekipa nije pre igrala zajedno, kao i da im je potrebno malo vremena da se uklope zajedno i rastu kroz prvenstvo.

- Nova smo ekipa, prvi put zajedno na ovakvom takmičenju. Težina i pritisak sigurno postoje, pa zato moramo da pomognemo svima da normalno izađu na teren i pruže sve od sebe - dodaje Đorđević.

Selektor je svestan da bi susret sa Turskom u trećem kolu grupe D mogao da bude prekretnica za njegove izabranike.

- Ambijent će sigurno biti paklen i daće turskim igračima energiju za trčanje, udvajanja i presing. Moramo da budemo pažljivi sa loptom, da ne izlazimo iz okvira naše igre i da tražimo zajednička rešenja na oba kraja terena - zaključio je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading